Välkommen med din ansökan

Vi tar in nya elever i alla årskurser i den mån vi har plats. I första hand i samband med terminsstart, men om du har särskilda skäl för att vilja ha en plats tidigare strävar vi efter att möta dina behov. Ange det i så fall i ansökan.

Om ditt barn har ett syskon som redan går på Novia engelska skolan får barnet förtur.

Så här går det till

Fyll i din ansökan i formuläret nedan. Så fort du genomfört och sparat en komplett ansökan får ditt barn en plats i kön.

Om din ansökan gäller start mitt i en termin eller till en årskurs där vi i dagsläget har möjlighet att erbjuda plats så kommer vi att kontakta er för vidare information. Det är därför viktigt att ni i er ansökan tydligt anger när ni är intresserade av att börja. Ni kan alltid kontakta expeditionen för att korrigera er ansökan.

Om din ansökan gäller start vid nästkommande läsår så kommer ni att få en inbjudan per mail till "Öppet hus" där ni bland annat möjlighet att i förtid fylla i en blankett "Överenskommelse om plats" för att bekräfta er plats i kön. Efter att vi har mottagit blanketten så kommer vi skicka ut besked till de som är antagna via e-post. Om man ej har möjlighet att besöka "Öppet hus" men fortfarande vill bekräfta sin plats i förtid så bör man kontakta skolan om detta.

Har du frågor?

Har du frågor eller vill du prata om ditt barns behov? Vänligen kontakta respektive skola.