Friskolornas riksförbund har nyligen presenterat en rapport om de skolor i Sverige som presterat bäst respektive sämst baserat på deras elevers förutsättningar, och Novia Engelska Skolan befinner sig i toppen.

I rapporten som baserar sig på skolverkets SALSA-statistik* så befinner sig Novia Engelska Skolan på plats 7 av alla grundskolor i Sverige.

Vi väldigt glada över det som rapporten visar, vilket också är ett bevis för oss att våra duktiga lärares arbete på skolan ger goda resultat.

Här kan kan ni läsa den fullständiga rapporten från Friskolornas Riksförbund.

Här finns mer information om rapporten.

*Skolverkets SALSA-statistik väger in elevernas bakgrund och därmed kan den användas som ett jämförelsemått över hur väl varje skola klarar sitt kärnuppdrag, att ta varje elev så långt som möjligt på sin kunskapsresa.