Vill du arbeta i en stimulerande miljö där du får förutsättningar att göra det bästa av ditt yrke? Välkommen att söka jobb hos Novia engelska skolan.

Novia är en liten skola där både elever och lärare känner varandra väl, med engagerade skolledare och tydliga värderingar. Här samverkar vår duktiga personal inom förskoleklass, skola och fritidshem för att möta varje elev utifrån dennes förutsättningar, bygga självkänsla samt inspirera våra elever att utvecklas och lära för livet.

Har du frågor eller vill göra ett besök? Kontakta rektor Erik Bjurhäll 076 – 629 95 55

E-posta gärna din ansökan till exp@noviaengelskaskolan.se eller sök via utlaga annonser på arbetsförmedlingen(se nedan för länkar till aktuella annonser).

Lediga tjänster: