Hej!

Vi vill härmed välkomna er till oss på lördag den 18 november 2017 då vi har vårt öppna hus främst riktat mot er med barn födda 2011-2012.

Mellan klockan 11.00-14.00 har vi öppna dörrarna för er som är intresserade av oss och vår skola inför nästa läsår. Passa på att komma hit och träffa våra lärare, fritidspersonal och skolledningen. Se er omkring i våra fina lokaler och ställ frågor till oss som är på plats.

Ni får självklart ta med er andra familjemedlemmar utöver barnen som står i kö och ingen föranmälan krävs. Tipsa gärna vänner och bekanta som kan vara intresserade också!

Om ni undrar något inför ert besök är ni förstås välkomna att ringa till expeditionen på telefonnummer: 08-400 121 40, eller skicka ett e-mail till: exp@noviaengelskaskolan.se.

Vår besöksadress är:

Sjöviksbacken 24 (öppet hus börjar på våning 8, hiss finns)

Novia Engelska Skolan