Hej!

Vi vill härmed välkomna er till oss på lördag den 3:e februari då vi har vårt öppna hus.

Mellan klockan 11.00-14.00 har vi öppna dörrarna för er som är intresserade av oss och vår skola inför nästa läsår. Passa på att komma hit och träffa våra lärare, fritidspersonal och skolledningen. Se er omkring i våra fina lokaler och ställ frågor till oss som är på plats.

Ni får självklart ta med er andra familjemedlemmar utöver barnen som står i kö och ingen föranmälan krävs. Tipsa gärna vänner och bekanta som kan vara intresserade också! Om ni inte redan gjort det så kan ni ställa ert barn i kö direkt genom att klicka här.

Om ni undrar något inför ert besök är ni förstås välkomna att ringa till expeditionen på telefonnummer: 08-400 121 40, eller skicka ett e-mail till: exp@noviaengelskaskolan.se.

Vår besöksadress är:

Sjöviksbacken 24 (öppet hus börjar på våning 8, hiss finns)

Novia Engelska Skolan