Novia Engelska skolan i Sundbyberg.

Novia Engelska skolan i Sundbyberg är en friskola med engelsk profil för barn i årskurs F–6. Våra elever får en modern utbildning av hög kvalitet på svenska och enligt den svenska läroplanen. Samtidigt får de utökad undervisning i engelska. På så sätt får eleverna de bästa förutsättningarna för studier och arbete i hela världen.

Förskoleklass, grundskola, fritids.

Information angående NOVIA Engelska Skolan, Sundbyberg

NOVIA Engelska Skolan i Sundbyberg har inte beviljats bygglov för hela sin verksamhet. Därför har skolans ledning tvingats ta det tråkiga beslutet att inte starta någon skola höstterminen 2016. Arbetet kommer dock att fortgå med vår ambition att öppna skolan till hösten 2017. Ni behöver inte göra en ny ansökan om ni vill stanna kvar i kö:n, utan ni behåller er ursprungliga köplats.

Vi beklagar det tråkiga i detta beslut och tackar alla som har anmält intresse för vår skola.

NOVIA Engelska Skolan i Årstadal har ett fåtal platser att erbjuda. Om det finns intresse så måste ni göra en ny intresseanmälan till Stockholm. Skriv då i meddelanderutan att ni tidigare sökt till skolan i Sundbyberg.

Har ni ytterligare funderingar kring skolan i Sundbyberg vänligen kontakta registrering@essundbyberg.se.

Skolledningen

Frågor? Kontakta oss!